Bescherm je auto met XPEL folie bij Absolute Motors

Absolute_Motors - logo

Je hebt net een nieuwe auto gekocht of misschien al een tijdje geleden en je wilt deze zo goed mogelijk beschermen, maar hoe doe je dat? Je hebt vast wel eens gehoord van XPEL folie. Deze folie is speciaal ontworpen om jouw auto te beschermen tegen beschadigingen en langer mooi te houden. Bij Absolute Motors bieden wij deze service aan en in deze blog vertellen wij je er alles over.

Absolute_Motors - car wrapping

Wat is XPEL folie precies?

XPEL folie is een transparante folie van thermoplastisch polyurethaan, ook wel bekend als PPF (Paint Protection Film). Hiermee bescherm je de kwetsbare delen van jouw auto tegen steenslag, krassen en andere beschadigingen. Het materiaal is flexibel en kan worden aangebracht op zowel de lak van jouw auto als op de koplampen.

Hoe werkt het?

Bij Absolute Motors worden de XPEL folies op maat gemaakt voor jouw auto. Dit gebeurt op basis van een nauwkeurige meting van de desbetreffende delen van jouw auto. Vervolgens wordt de XPEL folie vakkundig aangebracht op deze delen. Dit proces duurt gemiddeld één dag. Het resultaat? Een beschermde auto die er als nieuw blijft uitzien.

De voordelen van XPEL folie

Er zijn veel voordelen van het laten aanbrengen van XPEL folie op jouw auto. Hieronder hebben we er een aantal voor je uitgelicht:

Beschermt tegen steenslag, krassen en andere beschadigingen

Verlengt de levensduur van de lak van je auto, wat de restwaarde positief beïnvloedt

Eenvoudig te onderhouden; gewoon wassen met milde zeep en water

Bij verwijdering van de folie, zijn er geen resten achtergebleven op jouw auto

Is XPEL folie geschikt voor jouw auto?

XPEL folie kan op bijna alle auto’s worden aangebracht. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan adviseren wij je om contact met ons op te nemen. Onze experts kunnen je adviseren over welke delen het beste beschermd kunnen worden en welke soort folie het beste past bij jouw auto.

Bij Absolute Motors bieden wij kwalitatief hoogwaardige XPEL folieservices aan. Onze experts werken met de nieuwste technieken om jouw auto te voorzien van de beste bescherming. Of je nu dagelijks op de snelweg rijdt of jouw auto in de stad parkeert, bescherm jouw auto met XPEL folie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en meer informatie. Wij helpen je graag verder!