Maak je werk eenvoudig met Zig Zag Forms’ kettingformulieren

Zigzaglogo

Wanneer het gaat om efficiëntie en tijdbesparing in een bedrijf, kunnen kettingformulieren een handige tool zijn. Zig Zag Forms biedt diverse opties aan voor kettingformulieren die specifiek zijn ontworpen voor bedrijven. In deze blogpost bespreken we waarom kettingformulieren handig zijn en hoe Zig Zag Forms ze kan aanpassen aan jouw behoeften.

Wat is een kettingformulier?

Ten eerste, wat zijn kettingformulieren? Het zijn sets van identieke formulieren aan elkaar gekoppeld met een doorgenummerde perforatie. Dit betekent dat wanneer je iets invult op het eerste formulier, het automatisch op de overige formulieren doorgedrukt wordt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor facturatie, orderbevestigingen en ontvangstbewijzen. Het gebruik van kettingformulieren elimineert het handmatige doorvoeren van dezelfde gegevens en vermindert daarmee de kans op fouten.

Bij Zig Zag Forms kun je kiezen uit verschillende soorten kettingformulieren om aan te passen aan jouw bedrijfsbehoeften zoals het aantal kopieën, formaat en bedrukking. Je kunt zelfs je eigen logo en branding toevoegen om het professioneel over te laten komen.

Wat ook handig is aan kettingformulieren, is dat ze vaak beschikken over een scheurstrip langs de perforatie. Dit zorgt ervoor dat de formulieren gemakkelijk losgemaakt kunnen worden, maar ook dat het geheel netjes blijft wanneer het bewaard wordt. Er zijn vaak mogelijkheden om voorbedrukte enveloppen te bestellen zodat je de formulieren direct kunt versturen.

Klanttevredenheid

Bij Zig Zag Forms begrijpen we het belang van klanttevredenheid en hebben daarom de optie om een specifiek nummeringssysteem te gebruiken. Dit nummeringssysteem verhoogt de efficiëntie wanneer het gaat om archivering en terugzoeken van formulieren. Het laat ook een professionele indruk achter op klanten. Want welke klant houdt er niet van een goed georganiseerd bedrijf?

Als kers op de taart, heeft Zig Zag Forms de mogelijkheid om een unieke URL- code te creëren die het nakijken van formulieren snel en eenvoudig maakt. Dit is een handige optie voor als je bijvoorbeeld een digitaal dossier wilt aanmaken zoals een online besteloverzicht. Het enige wat de klant hoeft te doen is deze code in te toetsen en binnen enkele seconden hebben zij toegang tot hun papieren bestellingen.

Kettingformulieren kunnen een bedrijf veel tijd en moeite besparen. Bij Zig Zag Forms begrijpen wij het belang van efficiëntie en klanttevredenheid. Daarom bieden we diverse opties aan om kettingformulieren op maat te maken. Door het hoge niveau van aanpassingsmogelijkheden, kun je ervoor zorgen dat jouw kettingformulieren precies bij de wensen van jouw bedrijf aansluit. Dit creëert niet alleen een professionele indruk, maar verhoogt ook de efficiëntie in het bedrijfsproces.