Wat is After the Mask?

zie artikel

zie artikel

The Masked Singer trekt wekelijks al miljoenen kijkers. Bovendien zijn er dan nog heel veel mensen die er eigenlijk geen genoeg van kunnen krijgen. Die willen alleen maar meer. Daarom is er ook nog After The Mask. Dit is een soort talkshow over The Masked Singer dat voor het eerst bij de Amerikaanse versie van het programma werd uitgezonden. Inmiddels is het ook in Nederland onderdeel van de seizoenen geworden. Maar wat is het nu eigenlijk precies? Je leert het op deze plek.

zie artikel

Napraten over de afleveringen

Eigenlijk is After The Mask een manier om even lekker na te praten over de afleveringen. Zoals je dat zelf doet op forums en social media, zo doen bekende mensen dat in After The Mask. Het wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder. Er komen ontmaskerde deelnemers in als gasten. Ook worden er nieuwe hints gedeeld. Daarnaast wordt alles besproken over de afleveringen en alles eromheen. Daardoor kan je alleen maar nog meer genieten van het programma dan je al deed. Er zijn natuurlijk meer programma’s waarbij dit gedaan wordt, dus het concept is je misschien wel bekend.

Op een ander kanaal

Wat wel belangrijk is om te weten, is dat After The Mask op een ander kanaal te bekijken is dan de afleveringen van The Masked Singer. Daarvoor moet je namelijk bij Videoland zijn. Wanneer je daar lid van bent, dan krijg je gedurende het seizoen iedere week een aflevering, net nadat de gewone aflevering op televisie is geweest. Zo kan je zien wat er achter de schermen gebeurde tijdens de show die je net hebt gezien. Ook kom je meer te weten over de deelnemer die is onthuld en wat er allemaal mee gebeurde.

Onderdeel van de beleving

Voor veel mensen is After The Mask inmiddels een belangrijk onderdeel van de beleving. Ook al is het pas sinds het derde seizoen onderdeel van het geheel Het is wel heel aantrekkelijk om net wat meer te zien en te weten. Waardoor je alleen maar nog meer in het programma getrokken wordt. Het is dan ook aan te raden om ook deze afleveringen te kijken wanneer je een echte fan van het programma bent. Zo weet je echt zeker dat je altijd helemaal bij blijft.